• AK 47 XTRM феминизирани семиња феминизиранаНОВО!

AK 47 XTRM феминизирани семиња

Еден пакет

Проверете Цена

Добијте бесплатни семиња со секоја нарачка!

12345

Сподели
  • Тип: индика 75% / сатива 25% вкрстена крстосница
  • Клима: затворен / отворен
  • Принос: до 25oz | 700г2 мXNUMX
  • Висина: до 31in | 80 см
  • Време на цветни: 8 до 9 недели
  • Време на берба: септември / октомври
  • Тешкотија: лесно
  • Ниво на THC: многу силно од 20% до 25%
  • Ефект: неверојатно високо
Феминизирани семиња марихуана AK 47 XTRM е крајниот род на новиот род во светот. Овој вид XTRM ги има сите карактеристики што ги наследиле нејзините предци редовната АК 47, но таа е пречекорена со нашата позната Бела вдовица XTRM. За да се направи овој одличен вид погоден за секој што сака да одгледува марихуана, дури и без искуство во полето на лозарите, семето е феминизирано. Целосно стабилизиран, ова е супериорен вид марихуана меѓу новокрстените крстосници во земјата марихуана. Со нејзиниот неверојатен вкус и растечките способности, кристализираните пупки скоро 3 пати поголеми, ова е марихуаната "The" вид што треба да се избере !. Феминизираниот AK 47 XTRM е добар избор како медицински вид поради високото ниво на индика од 75%.

Исто така достапно:
Семиња AK 47 XTRM
АК 47 XTRM Авто феминизирани семиња


Забелешка! Сите сорти марихуана имаат можност да прават машки цвеќиња на 100% женски растенија. Овој феномен се однесува и на феминизираните жени особено под силни стресни фактори предизвикани од различни техники на растење. www.myweedseeds.com не може и нема да преземе одговорност за ваквите културни влијанија вклучени машки појави.

Оваа страница содржи придружни врски до производи. Можеби ќе добиеме провизија за набавки направени преку овие врски.

javascript бројач на хитови