Најчесто поставувани прашања Прашања

Овде ќе ги најдете најчесто поставуваните прашања од нашите клиенти. Доколку на вашето прашање не е одговорено, контактирајте не преку контакт форма.

Можете ли да испратите до мојата земја?

Ивеам во САД, Австралија, Кина, Карибите, Турција, Грција итн.

ДА! Ние испраќаме низ целиот свет! Семето на марихуана е совршено легално во Холандија. Тие не се наоѓаат на списокот на холандскиот закон за опиум. Додека семето на марихуана е можеби легално во Холандија, тоа е одредено ограничување за одредени земји. Бидејќи е невозможно за нас да го провериме секој локален закон во светот, ве молиме проверете ги вашите локални закони за примање семе / генетика од марихуана во земјата во која живеете. Забелешка! Доколку нашиот производ е забранет во вашата земја, земете во предвид дека производот може да биде конфискуван од локалните власти и нема да има надомест.

Кредитна картичка не е одобрена (само клиенти во САД)

Важно:

Ако плаќате со Visa Debit или Mastercard Debit и вашата нарачка не е одобрена, тоа се должи на следниве причини:

  • Визи или долгови на картички мора да бидат „меѓународни дебитни“ за да можете да купувате надвор од САД. Овие можете да ги купите во која било продавница за продажба на картички.
  • Или, можете да телефонирате со Visa или Mastercard и да кажете „Ве молиме, одобрете ја онлајн трансакцијата од Европа“. Бидејќи ова ќе биде блокирано сè додека не добијат ваша дозвола.

Компаниите за кредитни картички не знаат што купувате бидејќи се чува приватно, но тие можат да ја видат вашата нарачка како чека додека не дадете одобрување.

Како изгледа пакетот?

Сите нарачки се дискретно спакувани. Нема индикација за содржината на пакетот. Испраќачот не е поврзан со дрога.

Колку време е потребно за да пристигне нарачката?

Ние ги испраќаме парцелите преку холандска пошта од Холандија. Времето на пристигнување на вашата нарачка може да варира од дестинација до дестинација. Просечната нарачка трае приближно 3 до 12 работни дена за да пристигне во Европа. За САД, Австралија и Азија, ова може да трае од 6 до 28 работни дена.

Колку семе добивам по производ?

Сите пакувања со семиња содржат 10 семиња марихуана од специфичен вид. Не е можно да се избере мешавина од различни семиња марихуана.

Што е со специјалните понуди?

Специјални понуди ќе бидат додадени на вашата нарачка. Receiveе ја добиете специјалната понуда што важи во времето кога е направена нарачката и по приемот на уплатата. Специјалните понуди може да варираат.

Забелешка!

Ние не прифаќаме никаква одговорност за специјални понуди и квалитетот на овие производи.

Може ли да ми испратите плевел или хашиш од кафуле?

НЕ! За нас е нелегално да испраќаме плевел или хашиш надвор од Холандија.

Како можам да ве контактирам?

Можете да ни испратите порака со копчето за контакт во горната или долната лента за навигација.

Кој си ти?

Ние сме група камењари кои ги посветивме нашите животи за собирање, размножување и ширење на семето низ целиот свет, затоа што веруваме дека секој има право да експериментира со добрината на мајката природа за едукативни, медицински или рекреативни цели. Ние ја водиме оваа банка за семиња скоро 10 години. Имаме многу среќни клиенти низ целиот свет кои се многу задоволни од нашите одлични услуги.

Како да направите нарачка?

  • оди на веб страната
  • изберете вирус
  • стави во количка
  • проверете
  • Избери земја
  • изберете начин на плаќање и правилно пополнете го образецот за нарачка

Дали имате каталог?

Не, нашата веб-страница е наш каталог. Можете да го користите копчето за печатење во додатокот за споделување за да ја отпечатите страницата што ве интересира.

Имаш дуќан?

Единствената продавница што ја имаме е онлајн веб-продавницата. Ова е во ваша предност, на овој начин можеме да ги задржиме ниските цени на нашите производи.


Оваа страница содржи придружни врски до производи. Можеби ќе добиеме провизија за набавки направени преку овие врски.

javascript бројач на хитови