• Феминизирани семиња од медијуана Медицински феминизирана

Феминизирани семиња од медијуана

Еден пакет

Проверете Цена

Добијте бесплатни семиња со секоја нарачка!

12345

Сподели
  • Тип: претежно индика
  • Клима: затворен / отворен
  • Принос: до 19oz | 550г2 мXNUMX
  • Висина: до 39.5in | 100 см
  • Време на цветни: 8 до 9 недели
  • Време на берба: септември
  • Тешкотија: лесно
  • Ниво на THC: меди / силно 10% до 15%
  • Ниво на КБР: меди / ниско 0.8% до 1.8%
  • Ефект: камен-висок опкружувачки звук
Мерихуаната медицинска марихуана е марихуана со доминантна индика, специјално развиена за луѓе на кои им треба физичко или ментално ослободување од болка. Медихуаната е популарен 100% природен лек за многу болести. Таа се користи за помош при хемотерапија, мигрена, нарушувања на спиењето и хронична болка. Медихуаната е цврста, брзорастечка и рано цветна сорта што може лесно да ја одгледуваат култиватори на марихуана за прв пат и почетници. Таа се прилагодува на садење на отворено, во затворено или во стаклена градина и напредува во морето на зелениот систем (SOG). Таа расте до средна висина со густо разгранување и неверојатно густа централна кола (врвна пупка). Таа поставува плодни, енергични пупки преплавени со кристали THC и леплива смола. Медихуаната произведува силен и зачинет вкус со зашеќерен пресврт и остава вкус кој потсетува на хаш. Нејзината висока е индика - многу силно, пријатно каменувано целото тело. Фановите на „заклучување кауч“ уживаат во неа, но корисниците на медицинска марихуана треба да започнат со мали дози. Оваа сорта може да се пуши или да се зема орално како чај или состојка на храна.
Забелешка! Сите сорти марихуана имаат можност да прават машки цвеќиња на 100% женски растенија. Овој феномен се однесува и на феминизираните жени особено под силни стресни фактори предизвикани од различни техники на растење. www.myweedseeds.com не може и нема да преземе одговорност за ваквите културни влијанија вклучени машки појави.

Оваа страница содржи придружни врски до производи. Можеби ќе добиеме провизија за набавки направени преку овие врски.

javascript бројач на хитови