• Супер Нова | Хронична феминизирана Медицински феминизирана

Супер Нова | Хронична феминизирана

Еден пакет

Проверете Цена

Добијте бесплатни семиња со секоја нарачка!

12345

Сподели
  • Тип: претежно индика
  • Клима: затворен / отворен
  • Принос: до 15.5oz | 400г2 мXNUMX
  • Висина: до 31.5in | 80 см
  • Време на цветни: 8 до 9 недели
  • Време на берба: септември
  • Тешкотија: лесно / умерено
  • Ниво на THC: силно 15% до 20%
  • Ниво на CBD: ниско 0.2% до 1.2%
  • Ефект: многу силен каменуван
Феминизираната марихуана „Супер Нова“ (понекогаш наречена „Хронична“) е нова супер сорта во нашите понуди. Таа има генетика индика и може да произведе огромни приноси на пупки што се толку богати со смола и кристали, што изгледаат скоро замрзнато - без да го изгуби „високиот“ фаворизиран од познавачите. Супер Нова (хронична) е неспоредлива за комерцијално одгледување, лесно растена на отворено или внатре. Нејзината средна висина и густина на светлина се комбинираат за да направат поволен принос со врвен квалитет. Нејзината навика е да расте огромна централна пупка и неколку странични гранки. Не обидувајте се да охрабрите повеќе пупки со тоа што ќе ја прелиете, таа сака целата своја енергија да ја вложи во едно. Како што подразбира нејзиното светло име, таа произведува повеќе претрупани кристали и смола на ТХЦ од која било друга сорта. Супер Нова (Хронична) го внесува воздухот со суптилна, слатка арома додека се развиваат нејзините цвеќиња. Нејзиниот чад е подеднакво мек, но таа ќе ви даде тотално збркано тело на индика. Таа е здрава опција ако ви требаат лековити ефекти.
Забелешка! Сите сорти марихуана имаат можност да прават машки цвеќиња на 100% женски растенија. Овој феномен се однесува и на феминизираните жени особено под силни стресни фактори предизвикани од различни техники на растење. www.myweedseeds.com не може и нема да преземе одговорност за ваквите културни влијанија вклучени машки појави.

Оваа страница содржи придружни врски до производи. Можеби ќе добиеме провизија за набавки направени преку овие врски.

javascript бројач на хитови