• Сирење феминизирани семиња феминизирана

Сирење феминизирани семиња

Еден пакет

Проверете Цена

Добијте бесплатни семиња со секоја нарачка!

12345

Сподели
  • Тип: вкрстена крстосница индика / сатива
  • Клима: затворен / отворен
  • Принос: до 17.5oz | 500г2 мXNUMX
  • Висина: до 31.5in | 80 см
  • Време на цветни: 8 до 10 недели
  • Време на берба: септември
  • Тешкотија: лесно / умерено
  • Ниво на THC: силно 15% до 20%
  • Ефект: силен чист, но висок висок
Феминизирана марихуана со сирење е доминантна вкрстена индика со мистериозно потекло што доминира во британската сцена за одгледување марихуана повеќе од 15 години. Долго време, нејзината формула беше толку добро чувана што никој не можеше да купи семе, но сега можете! Сирењето марихуана е енергично, средно високо, разгрането растение со одличен однос на пупки и лисја. Таа ќе произведе огромна централна кола (врвна пупка) преплавена со кристали THC и леплива смола. Со соодветна грижа, нејзиниот род е легендарен. Таа може да расте на отворено, но цвеќиња порано внатре. Нејзината густина ја прави одлична за системите со море од зелена боја (SOG). Почетниците и лозарите за прв пат ја сакаат, како и комерцијалните лозари и познавачи. Како што веројатно претпоставувате, растенијата марихуана од сирење испуштаат моќен, мошусен мирис на сирење Чеда (со дрвенест раб). Нејзиниот вкус и чад се силни, но не премногу, со под слој зачин и лушпа. Нејзиниот висок е долготраен, чувство на еуфорија што се гради многу пријатно.

Исто така достапно:
Сирење со авто-цветни Феминизирани семиња
Редовно семе од сирење


Забелешка! Сите сорти марихуана имаат можност да прават машки цвеќиња на 100% женски растенија. Овој феномен се однесува и на феминизираните жени особено под силни стресни фактори предизвикани од различни техники на растење. www.myweedseeds.com не може и нема да преземе одговорност за ваквите културни влијанија вклучени машки појави.

Оваа страница содржи придружни врски до производи. Можеби ќе добиеме провизија за набавки направени преку овие врски.

javascript бројач на хитови