Во затворено / на отворено семиња

Семињата марихуана во овој дел се погодни за одгледување во затворени простории, како и за одгледување на отворено. Значи, ако планирате да одгледувате марихуана, но не сте сигурни дали сакате да растете внатре или на отворено, видот од семе од марихуана во затворен/отворен простор е добар избор. Внатрешните/надворешните сорти на семе од марихуана се исто така добар избор за оние [со мал буџет] кои сакаат да одгледуваат неколку растенија марихуана во затворени простории, но исто така сакаат да учествуваат во сезоната на марихуана на отворено.


Оваа страница содржи придружни врски до производи. Можеби ќе добиеме провизија за набавки направени преку овие врски.

javascript бројач на хитови