Индика / Сатива [хибрид] семиња

Индика/сатива Семето на марихуана се сорти на семиња кои се мешаат [вкрстени] за нивните уникатни карактеристики на марихуана. Некои од овие сорти на индика/сатива семе се вкрстуваат многу години за да развијат крајна стабилна и совршена вкрстеност на марихуана. Многу искусни одгледувачи на марихуана експериментираат со семе од индика/сатива и денес постојат многу небрендирани вкрстени раси на пазарот. За да ја задоволиме нашата клиентела, ние нудиме избор од само најдобро брендирани индикални/сатива мешани семки од марихуана кои се доволни за нашите високи стандарди.


Оваа страница содржи придружни врски до производи. Можеби ќе добиеме провизија за набавки направени преку овие врски.

javascript бројач на хитови