Политика за приватност

 

Оваа веб-страница е администрирана од www.myweedseeds.com - www.myweedseeds.com

Кога ја посетувате оваа веб-страница www.myweedseeds.com може да собере лични податоци за вас, или директно (каде што од вас се бара да ги дадете податоците) или индиректно. www.myweedseeds.com, сепак, ќе ги користи овие лични податоци само во согласност со целите утврдени во оваа Изјава за приватност и е посветена на заштита на собраните лични информации. Оваа изјава ги утврдува целите на обработката на податоците на www.myweedseeds.com во однос на оваа веб-страница, употребата на колачиња и како да ги остварите вашите права во однос на вашите лични податоци.

Цели на обработка

www.myweedseeds.com собира и обработува информации за клиенти и посетители на својата веб-страница за да ги извршува своите деловни активности, да ги информира и да ги направи достапни производи и услуги што може да бидат од ваш интерес и за развој на веб-статистика. Информациите што ги давате ќе бидат искористени за да ве контактираме кога е потребно, на пр. Да ве известиме за промените во функционалноста на веб-страницата и да понудите услуги што може да ви бидат корисни (под услов да не сте се определиле за примање такви услуги).

Чувствителни податоци

www.myweedseeds.com не се обидува да собере чувствителни лични податоци (како што се податоци што откриваат политички мислења, верски убедувања или податоци во врска со здравјето или сексуалниот живот) преку оваа страница. Доколку www.myweedseeds.com навистина сака да собере такви податоци, ќе се побара ваша претходна согласност тука. Имајте предвид дека, обезбедувајќи www.myweedseeds.com несакани чувствителни лични податоци, вие се согласувате да ги користиме овие податоци како што е опишано погоре.

Колачињата

www.myweedseeds.com може да собере и анализира информации во врска со користењето на оваа веб-страница, вклучувајќи име на домен, број на хитови, посетени страници, посетени претходни / последователни страници и должина на сесијата на корисникот. Овие информации може да се соберат со користење на колаче. Колаче е мала текстуална датотека поставена на вашиот хард диск од серверот на нашата веб-страница. Можете да изберете дали да користите колаче или не, менувајќи ги поставките на вашиот прелистувач. Колаче ќе го направи користењето на оваа веб-страница побрзо и полесно.

Веб-страници на трети страни

Имајте предвид дека оваа изјава за приватност не се однесува на страници на трети страни вклучени во оваа веб-страница.

Како да контактирате со www.myweedseeds.com

Ако имате какви било прашања во врска со оваа изјава за приватност или нашите активности за обработка на податоци, можете да контактирате со нас преку нашата контакт форма.

Измени и дополнувања

www.myweedseeds.com го задржува правото да ги менува деловите од оваа изјава за приватност во кое било време. Ве молиме, проверете ја изјавата од време на време за какви било промени.


Оваа страница содржи придружни врски до производи. Можеби ќе добиеме провизија за набавки направени преку овие врски.

javascript бројач на хитови