• Волшебни грики за печурки

Волшебна печурка гриккит

на Magicmushroomstruffles.com

Волшебни печурки или печурки е колективен поим за разни видови печурки со ум-менувачки или халуциноген ефект. Тие го менуваат искуството на реалноста. Просторот, времето, околината, чувствата и перцепцијата се доживуваат поинаку. Јачината варира според видот на печурката и самата печурка. Тоа е природен производ, така што едната печурка содржи поактивни состојки отколку во другата од ист вид.

ММТ нуди 7 видови печурки „подготвен да расте“ Грокит, вклучувајќи ги Колумбискиот, Амазонскиот ПЕЗ и Златниот учител. Покрај печурките, ММТ нуди и 3 волшебни растенија од тартуфи. Сите грик-комплети доаѓаат со „Доказ за мајмун“ Упатство за употреба. Вашите придобивки ако порачате во ММТ: Светска испорака, брза испорака и дискретно пакување!


Оваа страница содржи придружни врски до производи. Можеби ќе добиеме провизија за набавки направени преку овие врски.

javascript бројач на хитови