Семе од марихуана водичи

 

 • Ртење на семето марихуана
   

  Ртење на семето марихуана

  За успешна ртење на семето на марихуана, одгледувачите мора да се придржуваат до трите главни принципи. На семето им е потребна топлина, темнина и секако, многу влага. Дестилираната вода ќе помогне да се зголемат резултатите во споредба со дождот или водата од чешма, но не е потребна. Повеќето општински водни ...

  Продолжи
 • Избор на марихуана
   

  Избор на марихуана

  Постојат бројни прашања што се јавуваат кога се зборува за семе од марихуана. Дали знаете кои сорти повеќе ги сакате? Или, пак, вашиот избор е хибрид од повеќе од една сорта? Каде е најдобрата локација за одгледување и која локација всушност ќе можете да ја користите? Која е вашата ...

  Продолжи
 • Складирање на семе од марихуана
   

  Складирање на семе од марихуана

  Постојат многу несогласувања за тоа како да се чува семето на марихуана: ладни средини како замрзнувачи или ладни, темни и суви локации. Нашата перспектива е нешто малку помеѓу. Сметаме дека фрижидерот најдобро работи за да може семето да биде одржливо подолго, но тоа не значи дека ова е ...

  Продолжи
 • Семиња што напредуваат во тропска клима
   

  Семиња што напредуваат во тропска клима

  За оние кои имаат доволно среќа да живеат во близина на Екваторот, ќе сакате да користите семе од марихуана кои доаѓаат од Мадија Прадиш и Тамил. Овие јужноиндиски сорти на растение марихуана растат енергично и цветаат силно поради интензивната топлина и сувост на летото во Индија ...

  Продолжи
 • Семиња марихуана на отворено според климата
   

  Семиња марихуана на отворено според климата

  Кога и да е можно, сакате да се воздржите од употреба на дрога пред каков било тест за лекови со препорачана пауза од два месеци пред да го направите тестот. Ако ова не е можно, тогаш можеби ќе треба други методи за полагање на тест за лекови. Првото правило е да пиете многу вода, ова може да ви помогне во повеќе ...

  Продолжи

Оваа страница содржи придружни врски до производи. Можеби ќе добиеме провизија за набавки направени преку овие врски.

javascript бројач на хитови