Сигурност и безбедност совети

 

 • Герила одгледување марихуана
   

  Герила одгледување марихуана

  Кога се однесуваат на герилско земјоделство, повеќето луѓе зборуваат за одгледување нешто на имот што не е ваш сопствен или на „задните 40“ од вашиот имот каде што надворешните лица не би гледале ништо. Можете да најдете места кои не се лесно достапни или што ги поседуваат луѓето, но не користат ...

  Продолжи
 • Преземете мерки на претпазливост ако сте во движење
   

  Преземете мерки на претпазливост ако сте во движење

  Пушењето марихуана од вашето приватно живеалиште е многу подобра опција отколку пушењето марихуана во отворен автомобил каде што луѓето можат лесно да ве видат и да пребаруваат и запленат да ве фатат. Кутијата за ракавици во вашиот автомобил е лошо место за чување на марихуаната. Секој полицаец ќе побара ...

  Продолжи
 • Тепање тест за урина за лекови
   

  Тепање тест за урина за лекови

  Кога и да е можно, сакате да се воздржите од употреба на дрога пред каков било тест за лекови со препорачана пауза од два месеци пред да го направите тестот. Ако ова не е можно, тогаш можеби ќе треба други методи за полагање на тест за лекови. Првото правило е да пиете многу вода, ова може да ви помогне во повеќе ...

  Продолжи
 • Како да се справите со полицијата
   

  Како да се справите со полицијата

  Ако е нелегално да имате или пушите марихуана таму каде што живеете, не носете ја кога ќе го напуштите вашиот дом! Зачувајте го пушењето за вашата куќа или куќата на некој пријател. Добро маскирање кога треба да одите кај вашиот локален снабдувач е да имате планински или тркачки велосипед и да носите облека што изгледа како ...

  Продолжи
 • Мерки за безбедност во затворените и надворешните простории
   

  Мерки за безбедност во затворените и надворешните простории

  Низ целиот свет, полицијата троши безброј долари на даночните обврзници обидувајќи се да пронајде и да ги запре производителите на марихуана. Сега се поставува прашањето како одгледувачите на канабис можат да избегнат да ги изгубат растенијата марихуана пред полицијата и да се соочат со затвор. Еве неколку совети што може да го олеснат тоа. Одржувајте ја вашата работа бргу ...

  Продолжи
 • Безбедност и приватност за одгледувачите на марихуана
   

  Безбедност и приватност за одгледувачите на марихуана

  Повеќето комунални компании можат да кажат дали вашата сметка скокнала скоро од пред една година и ова е еден од начините на кои полицијата почнува да ги фаќа лозарите на марихуана. Типично, дополнителни 500 вати за семејна куќа ќе се сметаат за нормално зголемување на електричната енергија месечно и ако ве прашаат, можете едноставно ...

  Продолжи
 • Безбедност на отворено за производителите на марихуана
   

  Безбедност на отворено за производителите на марихуана

  Повеќето луѓе можеа да погледнат низ дворот на одгледувачот на марихуана и никогаш не ги ни забележаа растенијата марихуана како растат во задниот дел, заради тоа колку добро се мешаат овие растенија. Ако се случи да ја започнете својата култура надвор подоцна во сезоната на растење, вашите растенија веројатно никогаш нема бидете забележани ако ...

  Продолжи
 • Да не биде фатен со камен
   

  Да не биде фатен со камен

  Слушнавме како луѓето велат дека каменувачите мирисаат на плевел, кога има малку или нема мирис, едноставно поради сомневање за употреба на дрога, но во целата реалност, мирисот се распрснува на неколку минути и од косата и од облеката. Едниот дел од вашето тело на кој најдолго ќе мириса мирисот се рацете ...

  Продолжи

Оваа страница содржи придружни врски до производи. Можеби ќе добиеме провизија за набавки направени преку овие врски.

javascript бројач на хитови